"Vertrouwen versterken, conflicten overwinnen"

Teamspel op topniveau!

Aanbod

op maat

De trainingen worden speciaal afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Focus op

vertrouwen & conflict

Ervaar met je team de waarde van

een sportieve confrontatie.

Impact
op 30+ teams

Trainingen met de meerwaarde

van de kleedkamer.

Opbouw van de trainingen

Onze trainingen helpen teams beter te presteren door nieuwe inzichten en verbeterde (gespreks)vaardigheden.

De trainingen zijn gebaseerd op principes uit de voetbalwereld en worden door middel van vernieuwende, unieke en interactieve oefenvormen in de praktijk gebracht. 

Onze trainingen bestaat uit het versterken van het vertrouwen en het overwinnen van conflicten binnen het team, waarbij we mikken op de behoeften en doelen van het team en we met het team de opgedane inzichten direct toepassen in de praktijk. 

Onze trainingen bieden wij aan als pakketvorm. We denken graag mee met jouw organisatie en kunnen op basis van behoeften en doelen het traject aanbieden. Het volgen van losse sessies behoort ook tot de mogelijkheden.

De 'Selectie'

Hoe goed mensen elkaar kennen en elkaars kwaliteiten benutten is een belangrijke voorwaarde voor de prestaties van een team.

De 'Formatie'

Ontdek wat er speelt binnen het team.
Door een organisatieopstelling en scherpe vragen brengen we het team in beweging.

De 'Sportieve confrontatie'

Een confrontatie is spannend, maar biedt ook kansen om in beweging te komen. Vanuit een veilige basis zetten wij een sportieve confrontatie in voor groei. 

De 'Tactische bespreking'

Het bepalen van een strategie en speelwijze stelt het team in staat om vooruit te kijken en bijbehorende acties te benoemen.

Spelen om te winnen

Impact op mensen,

spelen om te winnen.

Met teams de switch maken van spelen om niet te verliezen naar spelen om te winnen!

Met elkaar werken aan onderling vertrouwen en veiligheid om conflict op een constructieve wijze vorm te geven, en zo de stap maken naar een verhoogde mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid met als doel het realiseren van beoogde resultaten van het team.

Wij vertalen kleedkamerprincipes vanuit het voetbal naar het de ontwikkeling van het team in jouw organisatie, waarbij we ons focussen op dat wat aanwezig is, waar het team vandaan komt en naar toe wil gaan. Dit proces is ingewikkeld, en daar ligt dan ook gelijk onze zingeving.

Wanneer talent, passie en zingeving in een team samen komt, dan zorgt dat voor een glimlach op ons gezicht.


Is jouw organisatie klaar voor echte impact?
Kies dan voor room4change en speel om te winnen. 

Deze winnaars gingen je voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een waardevolle samenwerking
Krachtige begeleiding ontvangen ten aanzien van herstructurering van onze organisatie. Ons team werd helder in kaart gebracht met de training 'de opstelling'. De dynamieken tussen collega's was zeer inzichtelijk. Joop en Wilco zijn integere en krachtige mannen die goed met het team kunnen meebewegen en zien wat er nodig is.
Ms. Nameless
Add Your Stars
De winst zit in meer dan cijfers
Voorafgaand aan de training hadden wij het over doelen zoals meer omzet en meer personeel. Echter, door de trainingsdag met Joop en Wilco hebben we winst geboekt op onze samenwerking. Het bewust worden van een ieders eigen positie, verantwoordelijkheden en behoeften was wellicht wel het grootste winstpunt. Bedankt voor de goede begeleiding!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Sterk in de verbinding
Wilco en Joop zijn een sterke combinatie. Oprechte mannen die vanuit veiligheid een groep meenemen naar een sportieve confrontatie. De combinatie van Joop en Wilco en de hoge kwaliteit van aanwezigheid zorgde ervoor dat ons team het beste uit de trainingen haalden. We kijken positief terug op de training waar wij nog steeds de vruchten van plukken.
Ms. Nameless
Add Your Stars

De trainingen

De 'Selectie'

Ken jezelf, de ander en het team. In deze training leggen we de focus op zelfinzicht, het begrijpen van anderen en het creëren van een hecht team. Door bewust te worden van ieders sterke punten en vaardigheden, leren we hoe we optimaal kunnen samenwerken en elkaar kunnen versterken.


Het resultaat: 

 • Verbeterde samenwerking door aanwezige kwaliteiten te benutten.
 • Focus op aspecten die bijdragen aan prestaties.
 • Onderlinge verbondenheid door elkaar beter te kennen


De 'Formatie'

Frisse onderlinge verbinding door de juiste opstelling. Een goede formatie is cruciaal voor een succesvol voetbalteam, en dat geldt ook voor een bedrijf. We onderzoeken hoe de verschillende rollen en verantwoordelijkheden binnen het team kunnen worden geoptimaliseerd om synergie en harmonie te creëren. Dit leidt tot een betere onderlinge verbinding en efficiëntie in het bereiken van doelen.

 

Het resultaat:

 • Frisse onderlinge verbinding.
 • Meer begrip voor elkaar.
 • Tijdwinst door tijd te maken voor elkaar en met aandacht te luisteren. 


De 'Sportieve confrontatie'

Verbeterde gespreksvoering en reflectie Net zoals in de kleedkamer na een intensieve wedstrijd, is het belangrijk om open en eerlijke communicatie te hebben binnen een team. Deze training helpt bij het ontwikkelen van effectieve gespreksvaardigheden en het creëren van een cultuur van reflectie en zelfevaluatie. We kijken naar het functioneren van zowel het team als individuele teamleden om zo tot groei en verbetering te komen.


Het resultaat:

 • Verbeterde gespreksvoering.
 • Reflectie op functioneren van team en individu.
 • Ontstaan van nieuwe inzichten.


De 'Tactische bespreking'

Richting en vertrouwen naar de toekomst. Deze training is gericht op het integreren van de opgedane inzichten en het stellen van doelen voor de toekomst. We bieden praktische strategieën en tools om een duidelijke richting te bepalen en het vertrouwen te vergroten, zodat jij en je team vol vertrouwen uitdagingen kunnen aangaan en succesvolle resultaten kunnen aangaan en succesvolle resultaten kunnen behalen.

Het resultaat:

 • Concrete afspraken voor het toewerken naar en behalen van doelstellingen. 
 • Vertrouwen in de toekomst door een verbreed draagvlak. 
 • Vergrote betrokkenheid en verantwoordelijkheid richting resultaat. 

Kom vandaag nog in actie!

De prijzen 

Krachtige start! 

Losse training

999,-
ex btw
 • 4 uur
 • Focus op specifieke doelen en behoeften
 • Flexibel plannen van een training naar keuze
Dubbel plezier!

Teamdag

1749,-
ex btw
 • 8 uur 
 • Teambuilding zorgt voor sterkere teams
 • Directe praktische toepasbaarheid van vaardigheden
Verleg de lat!   


Ultieme waarde!

Team traject

2999,-
ex btw
 • 24 uur
 • Gericht op langdurige veranderingen
 • Ondersteuning beschikbaar tussen sessies door