Impact op de mens

Spelen om te winnen

"Er zijn veel mensen die kunnen zeggen dat een voetbalploeg slecht speelt;
er zijn weinig mensen die kunnen zeggen waarom ze slecht speelt en er zijn slechts een paar mensen die kunnen zeggen wat er moet gebeuren om ze beter te laten spelen."
Johan Cruijff

Een doeltreffende combinatie 

Vanuit verschillende achtergronden met voetbal en mensen als gedeelde passie bloeide sinds 2009 een mooie vriendschap op. Na jaren actief te zijn geweest in de sport en onderwijs ontstond in de zomer van 2022 een mooi concept. De bovenstaande quote inspireerde ons om met room4change te starten. Het blijft een hele uitdaging met een team voor de winst te gaan. Een team, een samenvoeging van individuen, die een organisatie-eenheid vormen en geacht worden om te presteren. 

Ook al heb je weleens een vermoeden waar de achilleshiel binnen jouw organisatie zit blijft het lastig om de vinger op de zere plek te leggen. We hebben onze jarenlange ervaring in en rondom de kleedkamer gebundeld in krachtige trajecten waarbij we jouw team laten kennismaken met de toegevoegde waarde van de kleedkamer. En als team de beweging te maken van spelen om niet te verliezen naar spelen om te winnen.

Wilco den Hartog

"Avoid conflict to keep the peace, you’ll start a war inside yourself”

Staat bekend als doortastend en aanwezig, iemand die de vinger op de zere plek weet te leggen. Staat voor sportieve confrontatie en het bespreekbaar maken van uitdagingen. Vraagt door tot de kern en neemt het team mee in beweging naar de oplossing.

Joop de Bruin 

“Verbinding is de beste verdediging.”

Enthousiast en een verbinder pur sang. Gepassioneerd over het thema leiderschap. Een snelle denker met een gezonde dosis humor die het leven bekijkt door een systemische bril. Neemt individuen mee in het verkennen en benutten van zijn of haar potentieel. 

Onze waarden

Eigenwijs

Een unieke aanpak,

geheel op eigen wijze. 

Confronterend 

Zonder confrontatie

geen groei. 

Vernieuwend 

De markt kan wel een

type Zidane gebruiken. 

Reviews 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een waardevolle ervaring! 
Krachtige begeleiding ontvangen ten aanzien van herstructurering van de organisatie. Het team werd helder in kaart gebracht met de training 'de opstelling', de dynamiek tussen collega's was zeer inzichtelijk. Er was tijd en ruimte voor een ieder om zich uit te spreken. Joop en Wilco zijn integere en krachtige mannen die goed met het team kunnen meebewegen en zien wat er nodig is.  
Ms. Nameless
Add Your Stars

Sterk in de verbinding

Wilco en Joop zijn een sterke combinatie. Oprechte mannen die vanuit veiligheid een groep meenemen naar een sportieve confrontatie. De combinatie van Joop en Wilco en de hoge kwaliteit van aanwezigheid zorgde ervoor dat ons team het beste uit de trainingen haalden. We kijken positief terug op de training waar wij nog steeds de vruchten van plukken.

Ms. Nameless
Add Your Stars

De winst zit in meer dan cijfers

Voorafgaand aan de training hadden wij het over doelen zoals meer omzet en meer personeel. Echter, door de trainingsdag met Joop en Wilco hebben we winst geboekt op onze samenwerking. Het bewust worden van een ieders eigen positie, verantwoordelijkheden en behoeften was wellicht wel het grootste winstpunt. Bedankt voor de goede begeleiding!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Jouw team naar een hoger niveau tillen?